Beste buurtbewoners van Roeselare,

Met de buurtwandelingen koppel ik dierenvrienden zonder hond aan hondenbaasjes die graag wandelen in hun eigen buurt . Misschien ken jij ook wel iemand die regelmatig aan je voordeur passeert samen met zijn hond maar waar je nog nooit de gelegenheid hebt toe gehad om het hondenbaasje te leren kennen of aan te spreken.

Met de buurtwandelingen gebruiken we onze hond om verbinding te maken tijdens de wandeling, met iemand die vroeger zelf een hond had maar ook als dierenvrienden onder elkaar. Zo kunnen ook kinderen die nog geen ervaring hebben met honden maar er zelf toch al eentje zouden willen even meewandelen . Het is de bedoeling dat we dierenvrienden uit de wijk met elkaar in contact brengen . Misschien is er wel iemand in de wijk die zijn hond niet meer kan uitlaten en waar je even kan bijspringen . De hond en het baasje zullen je dankbaar zijn. Onze vereniging koppelt hondenbaasjes aan dierenvrienden zonder hond .

Waar en Wanneer?

Bakkerij Excellence Iepersestraat 446 Roeselare

18 Mei 2022

Start Wandeling om 14u30 einde om 16u

Afstand 3 km.

Hier zie je Maika mijn hond en ikzelf op de foto.

Maika is een adoptiehond uit Portugal die al een rugzakje heeft zoals ze zeggen ,maar toch uitgegroeid is tot een sociale lieve hond.

We wandelen veel en hij gaat overal mee naartoe. Maika is ook opgeleid om mee te gaan naar woonzorgcentra.

Een hond is voor mij een grote meerwaarde en ook een echte mensenverbinder en bevordert het sociaal contact.