Geplande Bezoeken

Bezoek DE VRIENDEN DER BLINDEN in Koksijde waar ze blindengeleide honden opleren. Nog afwachten wat de corona maatregelen toelaten in de volgende maanden. Het bezoek staat gepland op 7 april om 14u.

We krijgen een rondleiding ,een demonstratie en koffie met Cake deelnameprijs is €15. We kunnen enkel bezoeken plannen in de week in het weekend is dit niet mogelijk.

Om in te schrijven gebruik je de link Inschrijven vanaf 15 personen kunnen we een bezoek brengen, anders moeten we aansluiten bij een andere groep en zal de datum verplaatst worden .Vraag gerust vrienden of kennissen mee.

Rouwcafé met Lieve Dosogne in Parochiaal centrum Beveren.

Lieve komt praten over verlies en rouw als je je huisdier verliest. We gaan in gesprek met elkaar over onze emoties en wat het bij ons teweeg brengt. Na de lezing heb je de mogelijkheid om het dierencrematorium Hoka te bezoeken in Kachtem . Datum nog nader te bepalen ,indien interesse graag een mail naar johan.dogmatchers@gmail.com met aantal personen iedereen is welkom, ook mensen van buiten de club. Deelname €5/per persoon.