Dogmatchers

Vizsla Rosie( teefje) 2 jaar zoekt een wandelmaatje voor Maandag en Donderdag tijdens de dag. Plaats van verzorging Roeselare op de grens met Beitem.

Engelse Cocker Spaniël 6maand zoekt een oppas voor 2 dagen in de week . Gemeente Roeselare

Hooglede Sky zoekt een wandelmaatje

Bo zoekt een wandelmaatje maar ook iemand waar hij in vertrouwen eens mee mag op uitstap.

( ik zoek een hond )

Nog extra vrije tijd over en een echte dierenvriend? Of heb je een huisdier en zoek je een extra-baasje voor wanneer jij er niet bent? Dogmatchers brengt jullie in contact.

( ik heb een hond )

Wil je dat je huisdier overdag niet de hele tijd alleen zit? Wil je dat je huisdier ook affectie krijgt als jij er niet bent?

Waarom lid worden van Dogmatchers?

Goodfeeling

Onze leden melden zich aan om een ander blij te maken, door de liefde voor de honden te delen.

Gemeenschap

Sluit je aan bij gelijkgestemde mensen in je omgeving die deel uitmaken van de hondenliefhebbende gemeenschap.


In ons project Dogmatchers staat altijd de zorg voor een dier centraal en koppelen we een huisdier aan een extra-baasje die er overdag voor zal zorgen. Heb je thuis de mogelijkheid niet om een hond te verzorgen dan ga je gewoon bij het baasje thuis en wandelt met de hond.
In ons project Knuffels4you staat het contact tussen dier en mens centraal en willen we een positieve bijdrage leveren aan het mentale en emotionele welzijn van de bewoners van woonzorgcentra en therapeutische centra.


Bij Dogmatchers willen we een meerwaarde creëren in onze samenleving door mensen en dieren nauwer met elkaar te verbinden. We zijn ervan overtuigd dat huisdieren heel laagdrempelig kunnen worden ingezet om sociale en emotionele eenzaamheid tegen te gaan en tegelijk mentaal en fysiek welzijn te stimuleren.

We kiezen er bewust voor om tijd te investeren in duurzame relaties. De grote verbondenheid die alle betrokkenen door onze manier van werken ervaren, maakt niet alleen extra-baasjes, baasjes en dieren, maar ook ons elke dag weer gelukkig.

Dogmatchers in het nieuws